Geluid

Geluid is  zacht, Geluid is hard, Geluid is stil, Geluid is sprekend, Geluid is gevoelig, Geluid is een communicatiemiddel. Kortom geluid heeft veel doeleinden. Geluid wordt gezien als communicatiemiddel. Om alle Doeleinden te behalen dient de jarenlange ervaring gecombineerd te worden met de juiste apparatuur.

De juiste apparatuur

Boxen, mengpanelen, microfoons, versterkers etc. The borck levert al deze producten van diverse topmerken. Om een goed overzicht van het assortiment te krijgen zou u eigenlijk een kijkje moeten nemen in de showroom. Hierin staat een legio aan opstellingen met verschillende gebruikersdoeleinden gepresenteerd. Ook vindt u hier een overzicht van alle gepresenteerde merken. Tevens is het mogelijk een box naar eigen keuze, capaciteiten en mogelijkheden samen te stellen. Boxen zijn alles bepalend. Een goede box geeft de juiste boodschap door zoals die bedoelt is. Door de ruime keuze van diverse topmerken zoals; EV, JBL , Ohm en vele andere kan een ideaal geluid gecreëerd worden. Tevens voeren we een product gemaakt uit eigen fabrikaat.

Uiteraard zegt zo'n box veel maar niet alles. Ook de aansturing daarvan is belangrijk. Versterkers van o.a. de merken Crown, EV, Samson, Dynacord en vele andere merken geven u voor iedere locatie de juiste aansturing. Aansturing vindt ook plaats bij het mengpaneel. Mengpanelen van merken zoals Spirit, Soundcraft en Soundtrac etc. bepalen de samenstelling van het geluid.

De laatste geluidsbepalende factor is de randapparatuur zoals microfoons, limiter, compressor en equalizer. Deze groep van randapparatuur is de laatste stap op weg naar de juiste geluids kwaliteitsverhouding. Met de juiste afstelling lichteffecten kunt u het geluid helemaal tot zijn recht laten komen. Deze afstelling is een vorm van maatwerk die alleen verkregen kan worden door jarenlange ervaring. Ervaring, kwaliteit en service die bij The Borck te vinden is.